Verwarmen

Voor de meest uiteenlopende toepassingen verhuurt Van Hulten warmte technieken, zoals onder andere heteluchtverwarming, zowel binnen- als buiten opstelling, warmtegordijnen, heaters (propaan gestookt en elektrisch), bouwdrogers. Waar, wanneer en hoelang u ook wenst!

 

 

Met de manitou materialen verplaatsen
Met de manitou de materialen neerzetten

 

Evenementen

Een aangename temperatuur is zeer belangrijk voor het slagen van een door u georganiseerde beurs, presentatie, personeelsfeest of tentoonstelling. Welk evenement u ook op touw zet, Van Hulten zorgt voor een warm onthaal en verblijf van uw gasten.

 

Carnavalsfeest in een tent
Carnavalsfeest
Heerlijk warm in de winter

 

Bouw

Met de bouwverwarmingsapparatuur van Van Hulten loopt uw bouwproject geen enkele vertraging op. De studacoor, tegelzetter en schilder kunnen in een aangename omgeving hun werkzaamheden binnen de planning naar behoren afronden.

En voor het drogen van ruimten en objecten of welke andere vorm van waterschade dan ook zijn de bouwdrogers van Van Hulten zeer geschikt.

 

Mobiele verwarming op locatie
Luchtverwarmer op aanhanger
Luchtverwarmers op de bouw

 

Industrie

Bent u op zoek naar een 'warme' oplossing voor de conditionering van temperatuur gevoelige produkten of voor het testen van uw machinepark? Van Hulten biedt uw organisatie middels bedrijfszekere verwarmingsapparatuur met diverse capaciteiten de helpende hand.

 

Diverse luchtverwarmers
Luchtverwarmer
Diverse luchtverwarmers

 

Ketelhuisje

Een ketelhuisje als tijdelijke verwarming.

 

Ketelhuisje op locatie
Ketelhuisje
Ketelhuisje van binnen

 

Informatie

Voor meer informatie neem vrijblijvend Contact met ons op of kijk bij Mobiele verwarming naar de verhuur mogelijkheden.